به گزارش راهبرد معاصر؛ ما میدانیم که باید مصرف میوهها، سبزیجات و سبزیجات (ترجیحاً ارگانیک) و همچنین پروتئینهای سالم را افزایش دهیم، اما آیا میدانید چه غذاهایی را باید کاهش دهید یا حتی مصرف آن را متوقف کنید؟ این فهرست توسط WHO (سازمان بهداشت جهانی) و دانشکده بهداشت عمومی هاروارد تایید شده است که به شرح زیر است:
کمتر خوردن گوشت قرمز
سازمان جهانی بهداشت میگوید مصرف گوشت فرآوری شده باعث سرطان روده بزرگ میشود.
البته مصرف گهگاه بیکن، ژامبون، سوسیس یا کالباس، کسی را نمیکشد، اما این محصولات نباید بخشی از الگوی غذایی ما باشند.
همچنین باید از نوشیدنیهای شیرین خودداری کنید.
برای عموم مردم به عنوان «نوشابههای گازدار» یا «نوشابههای گازدار» شناخته میشود: کوکاکولا، فانتا، لیموناد یا هر طعم دیگری. توجه به این نکته ضروری است که حتی آبمیوههایی که اغلب به عنوان سالم تبلیغ میشوند، اغلب حاوی قند بیش از حد هستند.
از خوردن تنقلاتی مانند چیپس و پفک پرهیز کنید به خصوص آنهایی که صنعتی هستند.
کیکها و بیسکوئیتهای صنعتی مضر هستند.
از نوشیدن الکل اجتناب کنید.
میزان مصرف روزانه لبنیات را مدیریت کنید. لبنیات تازه بهتر از صنعتی است و روزانه دوبار خوردن آنها توصیه شده است. / اطلاعات آنلاین